MHB DROP-SHIPPING AGENT

Baru setahun jagung saya menjalankan perniagaan melalui online tapi dah banyak membuahkan hasil . Antara hasil yg dapat dilihat , saya mampu membeli dan menanggung kos broadband , membeli sebuah Samsung Galaxy S3 (clone) , membeli sebuah keyboard  piano , iphone dan juga beberapa lagi gadget dengan menggunakan hasil jualan saya . Pada awal tahun 2013 , ramai yg berminat untuk memulakan online business setelah mereka membaca majalah Yezz! di mana pada awal tahun 2013 blog saya secara rasminya disiarkan di dalam majalah  tersebut . Oleh itu saya mula mengambil agent drop-shipping.

Masih ada lagi yg tidak jelas mengenai drop-shipping dan cara ianya berfungsi. Drop-shipping agent ini tidak memerlukan sebarang modal untuk dikeluarkan malah hanya memerlukan bayaran untuk yuran pendaftaran sebagai agent drop-shipping sahaja . Apa yg perlu dilakukan oleh seorang DSA (Drop-shipping agent) ialah ;
          Memuat naik semula gambar item yg hendak dijual.
          Mempromosikan barangan dagangan tersebut sama ada melalui Facebook, Blogger dan sebagainya.
          Mengambil pesanan dan bayaran daripada pelanggan.
          Menghantar dan membuat pembayaran mengikut harga DSA kepada saya.
          Barangan akan  dihantar melalui perkhidmatan pos laju kepada pelanggan.
Mudah bukan? Oh hampir terlupa , DSA akan dimasukkan ke dalam satu group dimana semua harga DSA akan saya paparkan dan sudah semestinya lebih murah berbanding dengan harga yg saya jual. DSA boleh menaikkan atau meletakkan harga yg lebih tinggi untuk mendapatkan untung. Sebagai contoh;

Terdapat sesetengah item yg tidak boleh diletakkan harga melebihi daripada yg ditetapkan. Sebagai contoh;
 
Untuk pengetahuan korang lagi selain daripada menjadi DSA, korang juga secara automatic akan menjadi members. Sebanyak RM20 dikenakan untuk menjadi DSA termasuk dengan members. Kontrak tidak perlu diperbaharui . Dan korang boleh beli apa-apa sahaja barangan kat MHB dengan menggunakan harga members. Berbaloi bukan? Kepada yg berminat, sila isi butiran anda dengan lengkap dan gunakan alamat emel yg sah dan berfungsi kerana segala urusan pembayaran akan saya hantar melalui emel.

Name:
Email Address:
IC Number:
Phone Number:
Address:
Payment method: Bank Simpanan Nasional
Malayan Banking (Maybank)AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998
Penghantaran sebarang komen, permintaan, cdngan @ komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam @ jelik dgn niat utk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut @ mengganggu org lain dgn @ tanpa mendedahkan identitinya adlh suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit @ dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun @ kedua-duanya.
Setelah selesai mengisi borang diatas, sila hantarkan request untuk masuk ke group MHB- Drop-shipping Agents . Anda akan dimasukkan ke group itu setelah segala urusan pembayaran selesai dan anda boleh memulakan operasi kedai online anda. Pada mulanya memang agak sukar untuk mendapatkan jualan. Tapi itu lah yg semua orang lalui sebelum sampai ke satu tahap yg agak memuaskan. Saya memulakan online bisnes ini pada awal bulan March tahun 2011 iaitu ketika saya masih ditingkatan 4 dengan menjual 1 jenis item sahaja. Kalau saya boleh , mengapa anda tidak? Sekian, Assalamualaikum.