Monday, 28 November 2011

Superb Blougies #Round 2

Layout/Design template
http://d-luvers.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 50.05 KB
http://www.fatin-95.co.cc/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.68 KB
http://miszlowllipop.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 55.16 KB
http://syamilahsolehan95.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 59.22 KB
http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 41.39 KB
http://urmakemehappy.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.75 KB
http://nurulkhairanasweeties.blogspot.com/2011/11/contest-and-giveaway-superb-blougies-by.html - 44 KB
http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin_19.html - 38.6 KB
http://farra-izzaty.blogspot.com/2011/11/contest-super-blougies-by-miraa-hussin.html - 40.44 KB
http://bungacadbury.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 35.44 KB


Classic/Others template
http://sii-dayangmastika.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 18.69 KB
http://ciksyahirah.blogspot.com/2011/11/superb-blougies.html - 10.31 KB
http://cikmushie.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 13.52 KB
http://voxylucia.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 23.92 KB
http://raihanruzainiofficial.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 19.24 KB
http://pandacarolina.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 14.13 KB
http://kesahakudandea.blogspot.com/2011/11/super-blougies-by-miraa-hussin.html - 10.14 KB
http://flyingdowntoearth.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 11.8 KB
http://storymoriedyana.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 20.83 KB
http://honeybeeyummy.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougie-by-miraa-hussin.html - 16.4 KB


Ignore the picture haha .Kalau ad ap ap kesilapan sila bagitahu keh ? Err , kalau korang nak tukar ap ap buat saje la :p biar sampai blog korang gile ringan haha . Sy akan biarkan korang edit puas puas bagi ringan . ngahaha , sy tahu blog sy tak lah ringan sangat . hiihi . 10 Dec sy pegi jenjalan lagi so sy akan sdaye upaya untuk naikkan jumlah hadiah tew . wek :p enjoy dieting lalala~ #kalau korang dah update blog tu bagitau oke >.< nak ubah berat tew hihi iloveyou <3

Saturday, 26 November 2011

New

New again ? whats new ? haha silly me :) Im renewing my facebook account again ngahaha . its for better laa kan ? takut aku memaki j keje . tahu laa kau tak salah , tapi aku nak jugak  TRUTH bagaga ! What is it for me err .. lalala aku tak tahu ap aku merepek :) Aku nak buku baru :3 buku lama tutup and muka buku jugak perlu baru kan ? :D

Anyway , Imma lil bit busy finding the winners yippy ! tepok tangan ! haha . susah fulak lol nak cari pemenang contest nip . kalau use random org meby senang but tak adil lah kan ? ramai blougies yg superb :) hihi ! So guys , sabar tau . I know that Im Imperfect XD lol !merapuh baagaii ! Okay ! Good Luck dieting your blougies :p <3

Thursday, 24 November 2011

Requested : Header

lalaalalala Fanaa yg nak :D malas bebel bebanyakk
http://1.bp.blogspot.com/-Et9QNVMPZtA/Ts3ud12QbDI/AAAAAAAABfE/pwmhSxga2sQ/s1600/FM-by-MH.png
Cara nak amek? Meh turun sikid haha

1. Copy the URL
2. Open it on a new tab
3. Save the picture
4. Upload to your header section
5. Save and you're done !

Wednesday, 23 November 2011

Blougie Scanner

sy sedang memulakan misi sy menimbang dan menangkap photo blog awak :D stakat ni dah 39 blog yg sy alert untuk JANGAN TUKAR DESIGN . kih3 . banyak jugak laa yg buat sy jadi gile :) ap kah yg sy krepek ni bhahahha .

to be honest , sy sungguh jeles weu dengan blog korang -.- daaa laaa comeeeeell . rawr ! gegett nih haha tolong laa jangan tukar eah . bagi mereka yg sy dapati menukar design mereka , dengan segeranya sy delete awak pye SS dari lappy sy bhaha :D kejam tak kejam takk ?

Tuesday, 22 November 2011

Superb Blougies Prize #Updated!!


haha , comel takk? :') ini sahaje yg sy boleh bagi kat pemenang nantip bahaha . 
sy tahu bakalbakal pemenang adalah pempuan baha :) 
well as you know , sy bahagikan kepada dua katagori :)


Pengguna Layout/design
1st Prize 
 Topap RM10
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

Pengguna Template Classic/other
1st Prize 
 Topap RM12
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

#1 - Hadiah akan dikemaskini setiap masa :)
#2 - Bagi mereka yg sy gtaw jangan tukaa design , hope korang tak tuka eah :) haha nk tengok korang tahan atau tak . Once sy tengok ad yg brubah , automatically anda akan d singkirkan . amboy ? macam ap jeh haha

Notes : Bagi yg belum join , booleh pegi sini ye .

Sunday, 20 November 2011

Superb Blougies

Contest Closed
Hadiahh ? Sila tekan sini ye :)

Superb Blougies Contestant

1. Dmastika  
2. Syahirah Sulaiman   
3. Siti Zulaiqah  
4. Finiey
5. Iylia 
6. Yanaa 
7. Hanaa  
8. Gadis 
9. Cynthia Shin 
10. Nazzatul  
11. Nur Hasnie  
12. Miyzriani 
13. Echa Scha 
14. Mushie
15. Fatin Nabilah
16. Ain Zuhairi 
17. Eira
18. Eve  
19. Fyra Roslan   
20. Raihan Ruzaini   
21. Miss Lovouis 
22. Misz Cadburry 
23. Betty Carolina
24. Siti Zulaikha 
25. Izzie Izzam
26. Myzatul Nabiela
27. NurZuriana  
28. Edriana 
29. Mimie Monsta I & II
30. Only Hana
31. Farah Hani
32. Nur Syamilah
33. Eilla Zulkifli
34. Iffah Fakhira
38. Fasihah
44. Aimi
47. Syaza
Updatess
- meh ushaa sini . mungkin ini boleh membantu mereka yg mempunyai blog berat :D
- Senarai pemenang akan di nyatakan pada 20 December 2011 , manakala pembahagian hadiah pada 26 December 2011

Friday, 18 November 2011

Requested : Header

Woah . Lama tak buad tuto n freebies . haha . okay this is requested by Eyhan . Maaf tauu >.< height dy jadi 175 . cuz kalau sy tarek pegi 300 dy jagi sangat laa aneh >.< skali lagi mahapp . btw ni dy header awak

http://2.bp.blogspot.com/-m4S6qInDZQk/TsZScs0mLxI/AAAAAAAABcU/g8JZ-Ll04sk/s1600/eyhan.png
1. Copy the URL
2. Open it on a new tab
3. Save the picture
4. Upload to your header section
5. Save and you're done !

Thursday, 17 November 2011

Contest : Loving Couple by Cik Scha


Click banner untuk join :)
-.-' hihi tergerak hati pulak nak join coup contest ngaaaha :D but sy tak penah snap gambaa dengan dy :'( cane nih cane nih !! XD sy nampak tuan penganjur ad letak ayat "Nak edit pun boleh" . tatau laa edit ap maksud dy tapi HAHA !! sy use gamba edit :')

HAHA !! ini laa gambaa dmane sy mula-mulaa blajaa cropping2 XD okay kud ? heheh ! snanye ni Keychain sy -.- ngahaa :D but memandangkan sy tak penah snap gambaa dgn dy , use ini j laah tok join :p

Okay ini kisah kami ... \amboy!!/
Cinta jarak jauh bukan laa satu mende yg baru kan ? :D we've been loving each other since April 2010 ^o^ I know it still fresh but thank god sampai skrg kiteorang still sayang menyayang ngahaha :D saya si gf tinggal d Sabah >.< manakala dia si bf tinggal kat Selangor . Hey ! Cinta dua benuaa tu :D !!!! kau ada ? ahah LOL

Cara kami berhubung , hadey sms lee -.- kalau nak date .. umm tunggu my mommy buy flight ticket tok g sane :') kiteorang pnah face to face mase Nov 2010 sajeh :'D itu pun sebab my mom ad convo and dy panjang an sikid untuk holiday kat sanehh . meaning to say , kiteorang dapat date kalau mommy sy baik hati unto mlancong :'D

22 Nov 2010 , BB - lek luuuuuu :D kiteorang ta face to face lagi . mase nih my mom kate nak "window shopping" jeh . tengok2 , banyak pulak dy beli :D so then sy jenjalan sendiri merayau naik turun esklter tah pegi mane haha . sy then dudo kat bench . text puny text , sy nampak dua buda :D satu pai baju belang2 n satu pai baju hitem . bajuu belang uh Napie . at fes sy buat dok tatau j . then lelame jantung ni bedegub dgn laju cewahh !!! :D sy tgk ah gamba2 dy , then ad sesuatuu yg same ! 0.0!! the kasut XD sy tgk dy mcm mnuju arah sy . sy pun lari ah naik tinggkaaaatt atas . then dy depan sy depan (berlainan tingkat) sy cll , dy tajawap . SAH ! itu dia :D sy pun melarikan diri XD hais seluruh badan menjadi sejukkk haha . mom cll g mumum . sy pun jln . heheh !! dy ikud j kat lakang tapi jarakyg sngad jauh aha :D then sy pulang g hotel -.- at fes na meet kat Sogo lagi , but bapak ! da na masuk Maghrib :'D

23 Nov 2010 , Sunway Pyramid - Hah ~ ini bari kiteorang face to face :D act my mom ajak g memandi but sy tanak . kateny nak jenjalan satu Pyramid XD dad bagi 50 -.- isk sikit betoi . So dari jam 9 pagi sy tunggu dy sampai dy datang ngan Maen :D agak sakaii la jugak sy mase nih . maluu lewww >.<!! then sy g dekat dy . nak bagi salam , tapi mulut mcm kne gam ! XD so , dy tengok c maen sy jalan j lahh ! =.= tasuke betol tak kne layan ! HAHA ! LOL . then tetibe dy ad kat sblah . amboi , macam tinggi sangad :D padahal nak same j haha . Then smpai kt sklter baru masing2 mengeluarkan suara . then DUSHH !! satu tumbukan tepat pada perutnya bahaha :D tak tahu pulak kuad sgat sy nih ngehee . fes pegi MAKAN ! laapar . belom bekfes haha .  then jalan jalan jalan jalan dan jalaaan -.- bosan . aher nyaaa tenguk Mega Mind bahaha ! mangangg ! :D fes date pegi tengok katun buadape LOL dalam tu tade line , so abes j cite . woo hoo ! Encik Maxis bagitauu that mommy sy Miscall :D banyakkk woo haha . then tunggu taxi datang kat depan :') mahap awak , sy pegi begitu jeh :'(

24 Nov 2010 , SOGO - aah sedih :'D mase ni sy daa naa fulangs . So sy mandi cepad2 , and kuaa tunggu dy  kat sogo . then dy datang bsame entah siapaa lagii . iskk ! malu laa sy kalau ad orang :'D dad fulak asek sms soh cepad -.- walhal flight tuh kol 2 petang !! ni baruu kol 9 ! nak date pun susah haha . sy bagi dy teddy n T yg busuk dy bg sy T yg harum haha LOL . sy salam then jalan . umm =.= nak dy teman an jalan g hutel uh , tapi dy tanak :') then singgah jap g topap . humm :') then text sajee sampaiiii sy kt LCCT . dalam kete sy nanges . mase check in sy nanges . dalam kapal lagi laa sy nanges :'( then naik taxi nak pulang umah sy nanges . kat bilik sy nanges dan nanges dan terus menanges :'( !!! aisshh ! then sy cll dy , ternanges jugakk :'D !!

Thats all . mungkin ini mengarut , tapi sy rsa diaa laa fes love sy . knape ? ia nyaa sukar untuk d ungkap :') dan mungkin ini laa sebab sy trlalu cemburu bilaa nmpak photo dy hang dgn kwn dy . sy tak penah dapat pluang mcm tu . sy tak penah date sebelom ni . sy tak penah bkepit nan laki lain . semuaa ny sy tak penah buat . why ? because my mom sayang sy and tak penah bagi sy kua tanpa alasan yg munasabah . even pegi kat lib pun kne marah . haha ! LOL ! ni da macam lari dari tajuk !! Okay laa trasa panjang betol cite sy ni hihi . sy nak tag kak Mushie :) why ? sebab sy tahu crite dy lagi best dr sy . hihi Assalamualaikum

Tuesday, 15 November 2011

Sunday, 13 November 2011

11 11 11 1st Give Away by Myna

Woot woot ! Tak habis habis sy join GA :') tak satu pun dapat . hihi ! Bila laa sy dapat menang niyh . hihi ! tahu tak hadiah dia sangat menarik !! RM111 ! 0.0 !! puas sy shopping topap kalau dapat :') wee ! sy naak :'( haha

Okay , ni contest cik Mynaa yang punye haha . korang boleh tekan bannr atas tuh untuk terus ke tuan pengurus punye blog haha . Senang j kalau nak join . mesty buat entri pasal GA ni , follow blog akak myna tu , then tag 3 orang kawan patuw bubuh link entri ni pegi blog kak myna . ahah . okay ! sy dah siap :') moge moge menang kali ni Amin

Sy tag ;
Betty | Miera | Eika

Friday, 11 November 2011

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD

Wanna join ? Click the banner above . It'll direct you to the tuan penganjur :D
So I'll be betting my own picture . HIHI ! Tak lawa pun , 
but ramai kala lowaa kat facebuk \makingedik/ :'D
  
so sy penin nak pilih mana satu . so I put both of it laa :) tak secantik awak pun
umm sy nak tag Eikah ngan Lyana M :)

Giveaway My Granny Square

^.^ ! comel pulak laa yg stoberi tuh !! :'3 sy nak !! hihi
Okay ! kalau awak nak join , tekan banner kat atas eah :p
wee ! Contest ends 20 Nov 2011 . Cepat cepat ! 9 hari lagi ^.^

Thursday, 10 November 2011

Tuesday, 8 November 2011

Contest Blog Ter-COMEL !!

HIHI ! Mesty menyampah kan tengok Story board asek nampa sy post psal contest ? :p biaa laa . Best ap? :D Banyak j contest sy join tapi tak ad satu pun sy menang :') //sedihh// haha . Oraitt ! Kali ni contest blog comel pulak . hihi ! So nampak ny kejap lagi header sy serta bg akan brubah . weee . nak join ? Click banner tu ^.^

Syarat-syarat
1. Buat entri pasal contest ni and jan lupe ! letak banner tu skali 
2. Tag laa kawan-kawan awak :D paling kurang 3 orang
3. Bubuh link entri awak dalam sini

Hadiah yang menarik minat saya :D
Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi
Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi
Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi

Lucky Tagged

Apa erti kecantikan pada kamu..

Malas nak bebel banyak-banyak . Sy nak mula buat karangan ni :D 
Kalau nak join tekan banner to okay ? 
Siapa tagg saya ? 
well , Lyana M :D diaa ni suka sangat tag orang . haha tapi takpe ah . asal hadiah contest ni menarik hati saya cukup laa . hahaha 

Habuan yg bakal di terima ?
1st prize : Topap RM20 (Maxis & Celcom users only)
2nd prize : Topap RM10 (Maxis & Celcom users only)
3rd prize : Topap RM5 (Maxis & Celcom users only)

Erti kecantikan pada saya...
Bagi sy , kecantikan bukan sahaja dari luaran seseorang . Ia juga merangkumi segala aspek . haha . lapuk pulak sy tengok ayat macam ni
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Menggucapkan perkataan yang baik dari bibirnya.
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Menggunakan matanya untuk mencari kebaikan .
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Mengambil makanan yang baik untuk badannya sihat .
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Berjalan dengan ilmu pengetahuan dan tak jalan sorangsorang .
Itu yang sy dapat simpulkan dari Google :D sy tak copy pun yee -.-
Bagi saya , kecantikan tak ad kene ngene dengan cara pemakaian seseorang pun -.- Bentuk badan ? Tidak jugak . Tu untuk napsu j kud haha . Rambut ? heishh -.- yg muslim tu buat ap tunjuk rambut ? Dose tau :D Lebih cantik kalau anda bertudung :) dan paling penting , orang tu akan nampak sangat cantik kalau hati dy tak busuk . hais . maaf sy tak pandai mainmain dengan ayat :'D
Siapa sy nak tag eah? :D
Betty Carolina
Faradina MY
Nur Syahirah
Tamat

Birthday Contest

Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to youuu :D Merapuh je ! Btw Contest again ? Yippi ! I loike it :p Thanks to adekk Eikah yang suke men-tagg :D Kalau ada yang nak join , tekan banner tu okay ?

Okay here's a lil' bit about the contest;
 Wajib follow blog sitinurfariha.blogspot.com
 Buat entry tentang hari lahir anda
 Wajib letak banner contest di side blog dan entry
 Link entry anda sila tinggalkan dalam sini

Baik lah ! Saya akan mulaa bercerita :D
What I liked and loved about my 16teen birthday is , sayaa dapat DOMOKUN ! :D Bukan satu ! Bukan Dua ! Bukan Tiga , tapi EMPAT XD Yay . macam menarik :p Well I know my en. buntal tak call :'D salah sy jugak sebabb sy tak bagi tauu yg nums tuh ad free cll XD but yay heppy laa ! and tak lama lagi my mom nak beli kan something untuk sy -.- hiihii ! I love you mommy , daddy , bee ! :*
Okay , The end :D

Lucky Tagged
Lyana M
Dmastika
Cik Mushie

New Look?

Yippi ! After 2 days and 1 night /cewahh/ ! Finally I got the new look for my blog :D Well okay this template's from Blogskin . Originally its in Blue , but I kinda suit better with pink /amboi/ haha . Well all the Blues were gone haha . Its in pink now .
And yahh , its still on a construction :'D What template's I'm using? Classic ^.^ ! haha . Thats why I'm still a noobies . Baru kenal kenal pun dengan coding nih , but I think its easier loh berbanding New Template hari tu haha . Lalala merapu sudah ! 
p/s : HOHO ! Link exchange is OPENED ! Syarat ? Blog comel and laju gile loading :D
Anyway , SPM semakin laa sungguh dekat \o/ what langs is this haha :') and that means I'm gonna be alone /ceh/!! :'D well Good luck bee ! :* Kalau awaa text sy akan rep lambatlambat >D !! biaa awaak bosan tunggu dan akhir nya pergi blaja . ahaha . Okay then . Iloveyou :p hehh ! terlebih pulakk .

Anyway lagi sekali , comment yeahh ? :) TYVM !

Sunday, 6 November 2011

I missed you

I missed you
when I woke up today
I missed you
missed the words you say
I missed you
when I went to bed last night
and I missed you
telling me it’s alright
I missed you
when I sat outside
and I missed you
while I sat here and cried
I missed you
while laying in the dark
and I missed you
missed hearing your heart
I missed you
when the sky became cloudy
and I missed you
not being here with me.
I missed you
when I walked past your room
and I’m so happy
that you’ll be home soon.

Been Too Long

Another day dawns bright and blue,
Another day where I'm just missing you!
I look around not seeing anymore,
Coz to see you is what my heart longs for!

It's been a while since things were fine,
It's been a while since you were mine!
It's been a while, when even a moment is too long,
It's been too long since things are so wrong!

There is nothing I can do but wait,
Oh! But I hope it's not getting too late!
Every dawn is another day without you,
Every day a struggle to get thru!

Only loneliness and solitude await me,
And I often wonder if this you can see!
It's getting harder and harder by the day,
To really believe you want me out of your way!

Your silence confirms my worst fears,
And if it's true, then amidst tears,
I'll force myself to say goodbye friend...
Though I'll always be there till the end.

Saturday, 5 November 2011

Requested : Header

Woot woot ! Header request from Syahirah :p here you go ! meh bak lima posen nak beli cocopie :D jk
http://3.bp.blogspot.com/-7LnKXubOrfA/TrUtoMNWlXI/AAAAAAAABXc/NgInKE1rDfI/s1600/syahirah-sulaiman-.-new-garden-made-by-miraa-hussin.png
1. Copy the URL
2. Open it on a new tab
3. Save the picture
4. Upload to your header section
5. Save and you're done !

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

Contest by Askarr Pink & Amalina . More about it ? Click the above banner ^.^ Sy dah like , follow and now dah post :'D the prize sangat menarik minat sy haha . why ? sy kaki texting so pasti hadiah itu penting buad sy bahaha . Apa habuan yg ditawarkan ? Ini diaa :D

Prizes
First : Top-up RM30 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Second : Top-up RM20 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Third : Top-up RM10 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Saguhati untuk dua orang pemenang : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request)


Menarik jiwa saya betoi hadiah ni sume :D So how to menang ? 
Well heres how to win ;
·         Blog yang simple dan tidak lambat loading.
·         Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
·         Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
·         Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
·         Blog yang kreatf design.

So siapa saya mahu tag ? Okay laa . Kali ni sy nak tag Betty Carolina & Amiera Aida. Why them? yay . I just think that they're cuter than me . HAHA


Well thanks for reading taok ;) Especially akak Lina sebab sudi trime sy dalam first entry tu and maaf kan sy tau kak :'D sy ni suke sangat susah kan orang :')

Segmen Saya Komen Blog Anda

Assalamualaikum ebelibadi :D Okay . Hari ni sy nak join segmen ini pulak . Senang sajeh laa ;) Just jujor komen pasal blog farhana ni . Okay so heres the truth .

1. Too many wedgy , err I mean widget haha . Well my lappy will give a good respon samada blog awak load lambat or ap ap . err . Erti kata lain , my lappy ni biol sikid . So widget memain peranan bagi sy laa haha . ap laa saya merepek ni .
2. Scroll bar . aisemen :D susah laa sy nak scroll :'( well use bula bula kat mouse memang laa senang XD but when batt mouse da tak ad ap macam pulak ? :D

Maaf laa kalau sy komen ni mengguris hati :') thats what I think about your blog . hihi . but overall ? Thumbs up !! ;)

Cute-tomize your shoutbox !

Mayo ? hihi well budak ni pgel sy dengan nme tuh sejak entah brape abad yang laluu haha . shoutbox yang cantek ? Like mine ? Mine sungguh ugly . haha . nak buat lebih comel ? jom akak aja kau ye dek ! :D
Click the image to enlarge
1. Register/login to your shoutmix like below image
2. Click setting and then next click the red boxed one
 3. Change color that color this semua eah ? :D
 3. Click setting again and copy the embed code and paste it to your html/javascript
4. Save and preview