Sunday, 15 April 2012

Freebies : Picture untuk header *part i

Asssalamualaikum ♥

Click NANG IT kalau nak lebih freebies jenis ini ye .
click to copy URL
Setakat ini miraa baru jumpa dua menatang comel :3 muhehe sebenarnya banyak lagi tapi miraa terdelete . Lama dah nak bagi cuma tiada masa nak update . Anyway phuto comel ni dah miraa kasik transparent so boleh laa edit sesuka hati kikiki anyway boleh tak tolong klik churp churp miraa seketul ? macehh haha
Share:

15 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini