Friday, 22 February 2013

Freebies: Doodle muslimah dengan belon!!

Assalamualaikum . Woaaa dah malam ^^ huhu .. Ada lagi rupanya doodle yg miraa belum upload . hihi . Btw ini doodle riang dengan belun :D hihi plus2 macam kenal je kan style shawl tu :p miraa slalu pakai camtu haha . Oh ye , nak size besar tekan ctrl dan image yg korang nak . huhu !




Dah ambil jangan lupa komen skali :3 dan dan jangan nak re-freebies . me tak suka ;) pis yo !
Share:

19 comments:

  1. nak satu yerr....... :) kaler hijau

    ReplyDelete
  2. amik satu tau nak letak kat blog

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum Miraa. Mia ambil freebies ni untuk letak kat entry Mia yang ni http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/ouh-my-licence.html . Tapi Mia edit sikit. Syukran ya . Love you. Hehe.

    ReplyDelete
  4. akak ambik doodle comel ni ek...

    ReplyDelete
  5. salam..sy ambik doodle yg comey ni yer..comey sgt..may Allah bless u..=)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini