Monday, 4 February 2013

Freebies: Own made bunny

 
Atotototot ! :D harini miraa rajin SIKIT buad bunny ni . ownmade . hehek . yg fes tu numel jep ..second plak dia bagi senget kpale dy . eehehe ! snanye nak buat mulut and bagi warna kulit dy tu . Tapi tau jela kalau orang tak pandai ^w^ hehe . Kalau nak , ambil lah . But tak boleh re-freebies ! Understand ? :p hehek . korang tambah lah mulut bunny ni sendiri . Miraa tatao ~ Btw miraa buat use Photoshop :)
Share:

19 comments:

  1. alahaii . comell gyle . eh ! miraa , header mira buat sndrii yea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu yup buad sendiri but the doodle miraa tempah

      Delete
  2. akk miraa~ adk amik yg kpala snget tu~ ^^

    ReplyDelete
  3. ala tomei2..
    malu2 plak bunny ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Comelll! ^_^ suka tengok header tu :)

    ReplyDelete
  5. Sgt comel walaupun tiada mulot..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe miraa tapandai nak buat mulut :) da buat tapi buruk xD !

      Delete
  6. comel lah, izin saya ambil ye

    ReplyDelete
  7. Comel ! Kalau nama Miraa kat bunny tu blh buang tak? Nak buat header..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini