Tuesday, 23 April 2013

Freebies: Facebook, Twitter & Instagram icon.

Assalamualaikum . Miraa hari ni nak bagi freebies . Tak banyak pun dan mungkin korang pun dah ada . Ni miraa bagi sebab mungkin miraa rasa senang hati heheh . Pasai apa ? Tunggu lah malam nanti atau pun esok pagi bila korang free :3
Senang je nak ambil , korang copy image dan editlah macam biasa kat JavaScript letak link ke fesbuk dan jugak Twitter and Instagram korang . Hope korang suka dan mohon ya tiada refreebies :-) say dah bagi transparent so hope awak berterima kasih tak ambil untuk preebies awak :p huhu jangan lupa komen kalau ambil ya ?
Share:

21 comments:

  1. akak,sya gna freebies ni,thank you :D

    ReplyDelete
  2. macam mana niyy nak amik? :'(

    ReplyDelete
  3. thanks kak mira :) saya guna

    ReplyDelete
  4. Mohon ambil yer kak miraa :)
    Terima kasih!

    ReplyDelete
  5. saya guna freebies ni. terima kasih :D

    ReplyDelete
  6. saya ambik ye. mekaseh! :)

    ReplyDelete
  7. Nak amek semuaaa hihi mekasih akak comel! <3

    ReplyDelete
  8. Saya guna ya..terima kasih ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini