Sunday, 23 June 2013

HAHA


Share:

10 comments:

  1. Relax kak relax banyak berdoa ^_^ . Semoga Allah beri Hidayah pada dia :) . Akak baik kot :) . Move on k ? :D

    ReplyDelete
  2. Ini mesti kes dengi/jeles ni... xpe.. sabar2..serahkan padanya je.. jgn sedih2.. :)

    ReplyDelete
  3. sabar ye dek..akak byk kwn kt poliku tu..if u need help,tell me ok..my frens can help u..

    ReplyDelete
  4. Sabar ea dear..everything happen for a reason. .tabah n kental kn hati okay :3

    ReplyDelete
  5. diam tu bukan bermakna kita kalah dik.Sabar separuh dari iman..Mungkin ada hikmah dari semua nie..Banyakkan berdoa moga di kuatkan iman dan semangat untuk menghadapi cabarang akan datang. insyallah...

    ReplyDelete
  6. Salam. bawak bersabar ye. Selalunye orang kate kalau kite sering ditimpa dugaan, Allah lebih menyayangi kita. Stay strong my friend for our future :D & also, jangan pikir sangat dengan judgement orang laen. sbb dyeorang tu pun ade klemahan juge. good luck in studies, fighting! :D

    ReplyDelete
  7. sabar kak! dia tu jeles kot. dah2, jangan pikir dah pasal nih :'< be strong sis!

    ReplyDelete
  8. Sabar jela..
    Dia jelouslah tu..
    Sentiasa senum ..k.
    Semangat..semangat.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini