Assalamualaikum . Siapa yg tak tahu pasal Running Man kan ? The best variety show that I ever watched . Tadi buka page dan twitter Running Man and nampak satu ayat yg menarik . Running Man = Malaysia . I was like wahtttt ?! Haha . Is it for real ? Then scroll lagi dan buat carian dengan bantuan Google dan Twitter , jumpa ini lagi .
Itu merupakan keratan surat khabar China yg menyatakan bahawa Running Man akan ke Malaysia . Tarikh untuk RM sampai ke Malaysia adalah pada 21 September 2013 . Ada sumber dari sana dan sini yg mengatakan mereka hanya akan berada di Malaysia selama tiga hari sahaja .

Dan itu pula yg miraa baca dari @RunningManGames kat Twitter . Ada juga yg mengatakan bahawa RM akan ke Sabah . Woooo like double wow lah kalau betul-betul RM akan ke Sabah . Haha . Tapi sekarang ni miraa belum lagi boleh percaya kalau berbekalkan sumber dari internet . Nak tunggu nanti kena announced kat ONE.TV Asia or SBS or anything kat tv baru lah percaya sikit. Tapi best jugak tu kalau ke Sabah dan mungkin memang akan ke Sabah . Why ? The Kinabalu Mount ... Wooo haha okbai ..
yeah!
ReplyDeleteyeah.. mmg dah lme dengar cerita yang running man nak dtg m'sia.. bwt not sure.. bru2 nie pun ad dengr yg diaorg memang nak datang bulan 9 nie :D
ReplyDeleteyea! yea !
ReplyDeleteseronoknye~ hrp2 la jadi:)
Yeahhh !
ReplyDeleteBetul ke kak?Hrp2 betul!!!Teringin nk tengok diaorg dtg Malaysia
ReplyDelete