Wednesday, 11 September 2019

dahmakan: Kam Heong Chicken


Assalamualaikum. Haa kali ni Miraa cuba makan Kam Heong Chicken. Harga dia RM14.90. Kalau korang nak order, korang boleh ambil combo dengan Tealive's Classic Roasted Milk Tea with Grass Jelly pada harga RM19.90. TAPI! Kalau korang belum cuba app @dahmakan boleh install dan guna code MIRAA2ONQ dan jimat RM10 untuk order pertama, ke-dua, ke-tiga & ke-empat.


Boleh klik link bawah ni untuk download dan daftar ke akaun dahmakan korang :)

Selamat menjamu selera ;)

_______________________________________________

Jangan lupa like, comment & subscribe channel Miraa ya.
More video coming soon.

Keep in touch:
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini