Sunday, 8 September 2019

@dahmakan : Salted Egg Butter Chicken (FREE RM40 credit)

Assalamualaikum. Okay baru-baru ni Miraa ada cuba makanan dalam app dahmakan ni. Untuk order pertama ni Miraa cuba Salted Egg Butter Chicken. Tapi Miraa order sekali yg ada Milk Tea gittew. Harga untuk Salted Egg Butter Chicken ni RM14.90 tapi bila ambil combo Tealive's Classic Roasted Milk Tea with Grass Jelly jadi RM19.90. Cepat sold out ya dalam app ni haha dua kali tak sempat beli. Sold out terus. Jadi kali ni order awal sikit Alhamdulillah dapat juga. Penghantaran pun boleh tahan cepat juga la.


Bila dah sampai tu, fuhh wangi gila. (Sakai mode on). Kat dalam app tu ada dinyatakan apa bahan-bahan yg digunakan. Kunyit, minyak bijan, susu, cili merah, daun kari, telur masin dan dada ayam. Ada juga dia bagi tahu yg "may contain cereals, spicy, dairy, soybeans". Okay untuk tekak seketul Miraa ni, memang ngam lah. Semua la ngam. Ada juga yg cakap portions ni kecil tapi bagi Miraa dah ngam dah. Kenyang ja bila makan. Overall memang okay. User friendly app. Makanan sedap.

Untuk korang yg belum cuba app dahmakan ni, korang boleh tekan link ni untuk daftar. Jangan lupa untuk masukkan code MIRAA2ONQ nanti korang dapat diskaun RM10 untuk 4 order korang yg pertama. RM40 tu diskaun. Aums. App dah makan ni juga selalu ada buat promo. Dekat Instagram rasmi diorang pun ada update promo code. Okay nak pergi order lagi Salted Egg Butter Chicken :9  
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini