Friday, 4 October 2019

Why I go for Youtube ...


Assalamualaikum. It's really been a while since my last blog entry. Fuh english haha. Okay lama rasanya tidak menaip. Kadang lupa macam mana mau menaip di blog ni. Yang entah masih ada audience atau tidak sebab terlalu lama sis tidak aktif di sini. Mau mula balik dari 0 memang susah. Apa lagi kalau sekarang sudah kurang orang buka blog dan membaca (tapi memang masih ada juga). Okay apa benda entah yg sis merepek ni.

Why I go for Youtube instead of keep writing in my blog? Orang sekarang makin ramai kurang membaca. Well for example Facebook. Orang cuma baca tajuk, sikit sinopsis terus share link tu tanpa baca isi kandungan entry tu sampai habis. Eh entah lah. Haha.

Dulu mungkin buka ikut trend, yg mana lama-lama berubah jadi minat. Memang sis masih ada minat yg sama. Minat untuk berkongsi apa saja dalam blog. Sedih pun update sini HAHA. Tapi menaip ni makin lama jadi makin susah bagi sis. Sis masih sama. Masih suka kongsi benda, info atau daily vlog. Tapi sekarang lebih pendek... Selalu simpan dekat Instagram. @MiraaHussin24 (sendu jer) Tapi audience dalam 24jam tu masih ada dalam 100+ orang. Lain dengan blog. Jadi sis pindah ke Youtube sebenarnya sebab sis penat sudah menaip. Sis mula untuk bercakap. Dan ready la kamu sebab sana bahasa sis bercampur haha. Minat... Ya tiba-tiba terminat main game yg dulu sis tengok aneh. Walaupun masih level noobie, sis tetap main. Sebab minat (sampai bila? entah) ada audience atau tidak? Entah. Cuma share suka-suka. Rakam suka-suka. Mungkin ada 9 years old army tengok? haha. 

Jadi jangan lupa singgah ke Youtube channel sis kalau sudi (^_^) It's really been a while.
Youtube: Miraa Hussin TV

Best Regards,
Miraa Hussin
Blog Owner
Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini