Wednesday, 22 July 2020

BIG APPLE FAMILY BOX OF 6


BIG APPLE FAMILY BOX OF 6 | Assalamualaikum & hi guys. Semalam melunaskan craving nak makan donut. Dua hari yang lalu ada buat donut sebenarnya tapi maklum lah bahan tak cukup, tak satisfied craving tu hahaha. Jadi memandangkan malas keluar, guna laa Grab Food. Semuanya dihujung jari uolls haha. Nasib baik la Big Apple ni available dalam apps Grab Food.

  

Miraa pilih yg Family Box of 6. Untuk yang ni, korang boleh pilih 6 jenis donut yang korang suka. Miraa ambil 3 Ono Oreo, D-rex & The Alien. Lepas tu set ni comes with 2 drinks. Korang boleh pilih juga apa yang korang nak. Selain tu, ni antara combo yang ada.

Miraa place order 2:24PM dalam 2:37PM tu driver dah on the way untuk hantar order Miraa dari Big Apple Tesco Puchong. Kira jauh jugak lah nak hantar sebab Miraa dekat PJS6 hehek. Dalam jam 2:55PM,  Grab Driver sampai dekat rumah Miraa.


Nyum-nyum-nyum! Ono Oreo tu yg ada 3, D-Rex pulak yg ada 2 dan The Alien yg seketul tu je ada pink toppings. Kalau sebelum ni Miraa suka Oh La Oreo tapi dalam option tu takde. Ono Oreo pun so shedap! Beza dengan Oh La Oreo rasanya cream yg dekat tengah ja. Untuk D-Rex sesuai sangat dengan orang yg suka coklat. Tapi bagi Miraa, yg The Alien agak kureng. Walaupun ada chocolate filling, tapi toppings dia tu macam a bit pahit. Hihiks. Husband Miraa selalunya akan makan yg oreo topping ja. So big win for me there. Wahaha. Okay la, until next entry. Ttfn.

Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini