Monday, 20 July 2020

CARA POTONG REBUNG & MENGHILANGKAN RASA PAHIT REBUNG


CARA POTONG REBUNG & MENGHILANGKAN RASA PAHIT REBUNG | Assalamualaikum & hi guys. Harini Miraa nak share info from my mom pasal rebung. Haritu my mom ada pi ambil rebung dari hutan. Dan my mom ada share cara-cara nak potong rebung & cara nak hilangkan rasa pahit pada rebung. Korang boleh tengok video dekat bawah ni kalau nak tahu caranya macam mana. Confirm rasa rebung yang korang masak lepas ni lagi umph! Hehe. Enjoy.


Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini