Wednesday, 8 July 2020

Update On Boo The Cat

Update On Boo The Cat | Assalamualaikum & hi guys. Just a short update today. Alhamdulillah belum sampai 24 jam semalam lepas Pet Taxi hantar Boo, dia dah manja-manja dengan cat-mom baru dia. Hehe ni gambar yg cat-mom Boo send semalam. 


Okay lah kalau macam tu. Tak risau sangat hehe syukur jumpa adopter yg baik hati. Dia cakap kalau rindu kat Boo, minta je gambar. Semalam husband Miraa silap panggil Snow dengan nama Boo, rindu ler tu :p 


Btw ni antara barang yg Miraa sertakan masa hantar Boo dekat new mommy dia. Fav kibbles dia, Glory & Purina. Lepas tu 1 pouch wet food Smart Heart sekali dengan medical card dia. Boo ni dah vaksin, tapi lama dah. Due haritu tak sempat nak pergi sebab balik Sabah. Lepas tu time balik sini, terus PKP bermula. Vet pun tutup. Sunat pun haritu guna pet taxi tapi melalui orang lain. Next entry Miraa cerita lah pasal diorang pi vaksin dan sunat ni. Miraa ada buat ig khas untuk diorang dekat @snow.png_

Kalau korang terlepas update, klik sini untuk ke entri Miraa sebelum ni pasal giving away my cat for adoption. Until next entry InshaAllah, ttfn.

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini