Sunday, 16 August 2020

De Rhu Beach Resort Kuantan Pahang


De Rhu Beach Resort Kuantan Pahang | Assalamualaikum & hi korang. Miraa nak share short room tour dekat De Rhu Beach Resort di Kuantan Pahang. Our short holiday plus family day office husband. Sambil menyelam minum air orang bilang bah hahaha. 

Jadi kitorang bergerak dari Ampang dalam pukul 10 pagi macam tu dan sampai dekat Pahang terus pergi makan dan check in. Bilik yang kitorang ambil jenis Family Suite (2 Bedroom Connecting). Tapi tombol pintu masing-masing tak boleh buka lah dari other side. Haha. Kitorang bernasib baik sebab dapat yg tilam king size. Wohoo! Dan member husband bilik 2 tilam super single.


Bilik yg kitorang dapat ni selain daripada tilam saiz king, kitorang ada balcony pool/seaview. Korang boleh cek rates dekat De Rhu Beach Resort punya websites ya. Toiletries, towel, mini refrigerator, iron board, iron, water heater ada disediakan. 

Kolam renang pula ada kawasan kanak-kanak dan kawasan dewasa. Kalau kawasan kanak-kanak semua yg cetek lah. Nama pun untuk kanak-kanak kan hehe. Memang sesuai untuk yg ada anak kecil kalau nak bawak pi bercuti kat sini. Pantai pun boleh jalan kaki je pi.

Okay lah, esok Miraa share aktiviti family day pula. 

Love,

Share:
Location: De Rhu Beach Resort

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini