Tuesday, 25 August 2020

Fall Guys: Ultimate Knockout


Fall Guys: Ultimate Knockout | Assalamualaikum & hi guys. Minggu lepas game ni trending dan hari ni masih lagi ramai streamer yang main game ni termasuklah cousin Miraa sendiri. Jadi Miraa pun ikut terjebak jugak dengan game ni. Korang boleh beli game ni di Steam pada harga RM39.00 


Kalau korang pernah main game Gang Beast atau Human: Fall Flat , haa lebih kurang lah tu. Tapi seriously sebelum ni tengok gameplay orang siap marah eleh senang ja senang ja tapi bila kita sendiri main, punya lah susah! Haha. Setakat ni Miraa belum lagi lepas-lepas stage pertama bahaha. Kalau korang jenis suka game yg comel dan silly, boleh lah beli game ni. Ni gameplay pertama Miraa main Fall Guys ni. Selamat menonton.

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini