Sunday, 30 August 2020

My 2nd and 3rd Pops!


“If you really want to become strong, stop caring about what others think about you. Living your life has nothing to do with what others think.” A quotes from Saitama. Ahaha. Assalamualaikum and hi! Another day another Funko Pop! Hah tiber ahaha. Actually target nak beli satu je pops for each month. Tapi entah kenapa bulan Ogos ni tiba-tiba melebih pulak terbeli haha. 

My second Funko Pop beli haritu Creeper from this famous Minecraft game. To be honest, I started my streaming and youtube channel on gaming sections with this game lah. Tapi dulu main multiplayer selalu dengan husband. Bila laptop husband dah problem, Miraa dah jarang dah main game ni. But I will make comeback after this. Cuma mungkin akan upload video masa offline lah dan tak stream hehe.

Then there's my third Funko Pop! Baru je semalam received from the mailman. I got Saitama from One-Punch Man anime. Mula-mula adik Miraa bawak tengok OPM ni macam merepek je. Tapi after few episodes terus addicted sampai lah season 2. Tak shabar nak tunggu season 3 pula. Baru-baru ni tengok dekat apps Funko Pop, trending price for Genos around RM340+ wow! Ada new collector jugak kot macam Miraa. Hahaha. 

Well that is all the update for my Pops collection this month of August. Pray so that I can control my shopping habit this September hahaha. Have a nice weekend guys! Bye-bye.

Love,

Share:

6 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini