Monday, 31 August 2020

My Pegaga Pot


Assalamualaikum & hi guys. Short update. I got my first ever pegaga plants. Haha. Walaupun tak makan, tapi mengada juga nak tanam. My FIL and MIL makan. Tapi yg ni macam jenis besaq gedebak la pulak. Kalau tak silap seller tu kata pegaga kampung. Haritu layu ja macam takde semangat nak hidup. Alhamdulillah kali ni okay sikit. Hehe. Cuma belum trim lagi daun yang layu. Okay that's all. Have a nice day.

Love,



Share:

2 comments:

  1. fuhh sedap tu👍🏻hari tu saya buat.pegaga celup tepung pastu goreng,menjadi😍 better guna tepung Bestari sbb die dh siap garam dah dalam tepung tu😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegaga pun boleh goreng jugak ke? Waw baru tahu.

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini