Wednesday, 23 September 2020

Bento #6 : Fettuccini Aglio Olio


Bento #6 : Fettuccini Aglio Olio | Assalamualaikum & hi guys. Setelah seminggu lebih Bento off, harini mula balik awal pagi bangun sediakan untuk husband. Dengan menu yang paaaaaaaaling simple hahaha. Fettuccini Aglio Olio. Korang cuma perlu tumis bawang putih, cili potong dan juga ayam. Lepas tu letak perasa dan juga fettuccini tadi. Letak air sikit kalau jenis yg suka makan ada kuah sikit. Cili bergantung korang nak pedas tahap macam mana. Side dish husband kali ni blackpepper cocktail sausages, nugget & juga sos cili mayo. Cuma mix sos cili & mayonis senang sangat hihi. Okay until next bento! Bye-bye.

Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini