Thursday, 24 September 2020

Bento #7 : Sate Daging Pan


Bento #7 : Sate Daging Pan | Assalamualaikum and hi. Bento hari ni simple sangat. Daging tu masak style buat sate tapi takdak kuah kacang ahaha. Perapan untuk daging tu Miraa blend bawang besar, serai lepas tu letak gula merah dan garam secukup rasa. Baru lah masak dekat pan. Lepas tu husband request nak nugget & sosej je. Makan dengan nasi bawang. Nasi tu gaul dengan bawang goreng time nasi panas-panas lagi. Lupa sebenarnya letak coral lettuce dia as salad ahaha. Asyik fikir small biz kiter. Esok Miraa update ya. Stay tuned!


Love,

Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini