Sunday, 6 September 2020

Shopping Bunga For Mom


Assalamualaikum & hi. A very short entry today. Done shopping bunga untuk my mom. Hahaha. Kalau korang nak cari bunga cantik dan kaktus yang affordable, Miraa suggest korang serach GreenPlanSociety dekat Shopee untuk beli. Harga diorang murah-murah dan so far their service the best! Dah selalu beli bunga dari sana kalau tak jumpa dekat aeon, ikea atau nursery hehe.

Love,

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini